01

Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Haldun Hacıkulaoğlu, İŞ-KUR Zonguldak İl Müdürü Yardımcısı Hakkı Alkan, TOBB Zonguldak İli Akademik Danışmanı Ferdi Kesikoğlu, Sanayici üye firma temsilcileri ve Devrek ve Gökçebey İlçelerinde faaliyet gösteren Muhasebeciler katıldı.

Zonguldak İŞ-KUR İl Müdürü Yardımcısı Hakkı Alkan tarafından İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Uygulanan Teşvikler, Diğer İstihdam Teşvikleri, Teşviklerden Geriye Dönük Yararlanma ve İŞ-KUR İstihdam Teşvikleri konularında sunum gerçekleştirdi.

Teşviklerle ilgili hazırlanan sunumu Devrek Ticaret ve Sanayi Odasının resmi web sitesi www.devrektso.org.tr adresinden indirebilirsiniz.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 SUNUM

İŞ-KUR İSTİHDAM TEŞVİKLERİ